Het was alweer 3 jaar geleden dat wij voor het laatst bij Gouda bij Kaarslicht mochten optreden. Corona zat namelijk in de weg! Het was dit jaar de 67e editie van culturele evenementen waarbij diverse activiteiten in de kerstsfeer worden ondernomen rond het feestelijk aanlichten van de kerstboom bij het oude stadhuis op de Markt. Zo mochten wij twee keer zingen bij het Weeshuis!

Aan het begin van de avond spraken we met alle meiden af bij de artiesteningang. Zo hadden we nog voldoende tijd om in te zingen, alles klaar te zetten en nog even tot rust te komen. De locatie zelf was prachtig, wel erg koud, maar de sfeer zat er goed in.

Met dikke handschoenen, sjaals en mutsen aan zagen wij onze eigen adem in de lucht en zo begonnen wij aan onze eerste nummer. De arrangementen commissie had een prachtige setlist samengesteld vol met prachtige kerstnummers, van feel good nummers tot typische nummers die je associeert bij kerst. Tussen elk nummer kregen we applaus en was het muisstil bij de nummers zelf.

De eerste set vloog voorbij en zo konden we alweer luisteren bij de volgende artiest of lekker binnen opwarmen. Vrienden en familie waren weer van de partij, dus daar werd mee bijgepraat. Na ongeveer een half uur stonden we weer bij elkaar om voor de tweede set te gaan! Een stukje later op de avond, minder druk maar niet minder knus om te zingen.

Dezelfde nummers brachten we naar voren, en een ander publiek betekent een andere reactie. Fijn om die afwisseling mee te maken! Zo waren we alweer vrij snel aan het laatste nummer toegekomen, 20 minuten zingen gaat sneller dan je denkt.

Zo konden we binnen op zijn Blueprints afsluiten, ofwel in een kring elkaar knuffelen en fijne woorden uitspreken tegen elkaar. Een paar zijn nog glühwein gaan drinken, anderen gingen naar vrienden en een aantal richting huis. Bij Blueprint zijn we één, maar ben je ook vrij om te gaan en staan waar je wilt. Wij zijn allemaal individuen die samen een fijne groep vormen, één geheel. De kerstgedachte was erg fijn om met elkaar te delen vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.