Wij repeteren op een hele fijne plek in Gouda, namelijk Ontmoetingscentrum van Noord! Een ontmoetingscentrum met vele fijne activiteiten voor elke leeftijdscategorie. Om een fijne kerstsfeer te kunnen verspreiden zongen wij voor de kookclub op woensdagavond. De laatste keer dat dit kon was voor corona in 2019, dus het feit dat wij weer konden zingen voor ze was erg fijn!

Elke week zingen wij op woensdagavond in het buurtcentrum, dus wij konden dit leuke concert combineren met onze laatste repetitie voor de vakantie! In totaal hebben we twee keer een aantal nummers voor ze gezongen tussen de gangen van hun kerstdiner door.

Tijdens de nummers was het fijn om te zien dat nummers herkend werden, er zachtjes meegezongen werd en dat er alleen maar glimlachende gezichten onze kant op kwamen. Het was fijn om iets terug te kunnen geven op onze laatste repetitiedag van dit jaar! Nog een dankjewel richting Ontmoetingscentrum van Noord! Opdat wij nog vele fijne repetitie uren hier mogen doorbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.