Op zondag 26 mei 2024 staat Blueprint op het podium van het ZIMIHC theater Stefanus in Utrecht met haar experimentele vocale productie genaamd ‘FEMME’. Ervaar met ons een zoektocht naar de betekenis van vrouwelijkheid. FEMME is voor iedereen die diens (muzikale) wereld wil verbreden. Voel de kracht die wij gebruiken in onze muziek, word geïnspireerd en ervaar de verfrissende sound van Blueprint.

“FEMME is voor mij een viering van ons, de vrouw & onze groei en creativiteit.”

Julia, Blueprint

De tickets zijn beschikbaar op Eventbrite.
Update: We hadden nooit durven dromen dat de tickets zou snel zouden uitverkopen. We zijn blij en dankbaar om zoveel mensen te verwelkomen bij FEMME maar moeten dus ook mededelen dat er helaas geen tickets meer beschikbaar zijn.

“Bij FEMME nemen we de buitenwereld mee met onze reis door wat vrouw zijn nou echt betekent. Alle lelijke, rouwe, geweldige, prachtige en oprechte kanten. FEMME is een uitlaatklep van onze frustraties maar hierdoor komen wij als vrouwen zoveel dichter bij elkaar, omdat je dezelfde taal spreekt. FEMME staat voor mij voor een uitroep naar de maatschappij, verbinding en acceptatie.”

Georgina, Blueprint