Bij Blueprint maken we met z’n allen prachtige muziek, maar wie zijn we eigenlijk? Lees het hier!

Lara

Hoi allemaal! Ik ben Lara, 25 jaar, en ik zing vaak de alt of mezzo partij. Het samen zingen en daarbij het maken van mooie en soms wringende harmonieën vind ik het tofst aan zingen binnen een koor. Ik geniet dan ook van elke repetitie en elk optreden. Naast het zingen bij Blueprint werk ik in het onderwijs en doe ik de master kunstgeschiedenis: educatie en communicatie in Utrecht. Ik reis dus met liefde op en neer om elke week met deze leuke groep meiden te repeteren!

Anne Marte

Hoi! Ik ben Anne Marte, 28 jaar oud. Ik studeer Engels docent in Utrecht en woon in Gouda. Ik ben een enorme musical fanaat! Hier is mijn liefde voor muziek begonnen. Het mooiste aan een koor vind ik de harmonieën. Dat zoveel verschillende stemmen toch als één kunnen klinken, bezorgt mij nog altijd kippenvel! Zingen, met name de hoge stemmen, vind ik heerlijk om te doen. Verder zit ik in de arrangementencommissie en kledingcommissie. Dit doe ik met heel veel plezier!
‘Come what may. I will love you until my dying day’ – Moulin Rouge

Mette

Hoi ik ben Mette, ik ben 27 jaar en ik woon in de binnenstad van Gouda. Ik zing in Blueprint eigenlijk altijd lage alt. Ik zet mijn organisatieskills graag in als voorzitter van Blueprint. Samen met het bestuur, al onze commissies en Marlou houden we Blueprint draaiende. Het leukste aan Blueprint vind ik dat we met zijn allen hard werken om iets moois neer te zetten. Ik kijk ook altijd weer uit naar de woensdagavond om met deze lieve meiden te zingen💙

Dionne

Hey! Ik ben Dionne, 24 jaar en ik woon in Delft. Meestal zing ik mezzosopraan, dat past het best bij mijn stem. Zingen is voor mij ontspannen, en even al het andere vergeten, heerlijk! De sfeer bij Blueprint voelt erg prettig. Verder werk ik in het basisonderwijs, en studeer ik orthopedagogiek. Mijn favoriete quote luidt: Many small people, who in many small places, do many small things, that can alter the face of the world. – staat ergens op de Berlijnse muur .. Be good!

Louisa

Hoi! Mijn naam is Louisa, ik ben 21 jaar en woon in Gouda. Ik doe de Master Literair Vertalen aan de universiteit Utrecht en vind het supertof om iedere woensdagavond weer met Blueprint te zingen en plezier te hebben 💙 Ik zit een aantal commissies, waaronder de PR-commissie, wat betekent dat ik de posts maak die je op Instagram langs ziet komen 🙂 Ik zing meestal de hoge altpartij of de lage sopraanpartij en mijn favoriete artiest is Troye Sivan 😇
Mijn favoriete quote (aka Troye Sivan lyric) is “Take me back to the basics and the simple life. Tell me all of the things that make you feel at ease”.

Cathy

Hey! Ik ben Cathy en ik ben 25 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten, Figaro en Cleo, in Capelle aan den Ijssel. Ik ben juf op de basisschool en ik geef muzieklessen aan de hele school. Tijdens de pabo heb ik de vakspecialisatie muziek gedaan. Hier zong ik elke maandagavond met Marlou als onze docente. Het is heerlijk om samen met elkaar te zingen en samen iets moois te maken. Na de opleiding miste ik het zingen in een groep heel erg. Gelukkig heb ik nu Blueprint gevonden! Het welkom bij de groep was erg warm en je voelt je snel thuis in de groep. Ik zing vooral de alt partij, maar ik vind het ook heel leuk om wat hoger te zingen en mijn stem hierin uit te dagen.

Nadine

Hoi! Ik ben Nadine, ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Spijkenisse. Voor Blueprint kom ik elke week met plezier terug naar Gouda, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. 💙 Binnen Blueprint zing ik meestal de mezzopartij, maar ik vind eigenlijk alle stemgroepen goed en juist de afwisseling hiertussen houdt dit leuk. Verder ben ik de voorzitter van de kledingcommissie, dus iedereen moet o.a. bij mij zijn om haar kleding te laten goedkeuren voor optredens! 😉 Ook zit ik in de PR commissie en zit ik in het bestuur. Tenslotte werk ik fulltime als kernanalist bij het Erasmus MC! 😇

Julia

Hoi, ik ben Julia! Sinds 2022 zing ik bij Blueprint, waar ik ontzettend veel plezier uit haal! In mijn vroege jeugd heb ik vijf jaar op musicalles gezeten. Dit startte nadat ik de musical ‘Belle en het beest’ had gezien en toen als een blok voor het vak viel. De afgelopen jaren deed ik weinig meer met muziek en begon ik het samen zingen echt te missen! Bij Blueprint wordt dit dubbel en dwars goedgemaakt en is het bovendien ook erg gezellig omdat de groep bestaat uit allemaal lieve, hardwerkende meiden met oog voor detail! Verder studeer ik momenteel nog en zing ik bij Blueprint vaak de alt partij.

Charlotte

Hiii! Ik ben Charlotte! Ik zing eigenlijk altijd sopraanpartijen. Als secretaris voor het bestuur en voorzitter van de PR commissie heb ik veel te maken met externe communicatie namens Blueprint. Ik werk in communicatie, 29 jaar oud, en woon in Den Haag! Voor deze lieve en fantastische meiden reis ik graag op woensdagavond even heen en weer naar Gouda 💙️.
“In meeting man, in many places, I have found that the happiest people are those who do the most for others; the most miserable are those who do the least.”- Booker T. Washington

Georgina

Hoi! Ik ben Georgina en ik ben 24 jaar. Ik woon samen met mijn lieve hondje in Rotterdam. Ik ben leerkracht en vakspecialist muziek in het basisonderwijs. Binnen Blueprint vind ik het heerlijk om zowel laag als hoog te zingen en geniet ik intens van de harmonie die hieruit voortvloeit. Om in zo’n fijne groep te mogen zingen en een boodschap over te brengen is toch wel mijn favoriete deel aan het zingen bij Blueprint!
People will forget what you said or did, but they will never forget how you made them feel.

Leonie

Hi! Mijn naam is Leonie en ik ben 25 jaar. Ik werk als projectmedewerker in Den Haag. Sinds 2020 zing ik bij Blueprint en ik heb het enorm naar m’n zin! Het leukste vind ik het plezier van samen zingen en de mooie harmonieën en songs die we neerzetten. Qua stemgroep behoor ik vaak tot de mezzo of alten. Naast zingen zit ik ook bij de choreocommissie en zorg ik er mede voor dat we allemaal staan te shinen op het podium ⭐

Evelien

Hoi allemaal! Ik ben Evelien, 28 jaar, juf van groep 5 en ik woon samen met mijn lieve vriend en 2 kattenkinders in Wassenaar. Ik hou van zingen, en de lieve meiden van Blueprint hebben me heel fijn verwelkomd! De nummers die we zingen zijn heel mooi afgestemd en verdeeld, ik vind het vooral leuk om elke week zoveel nieuwe dingen te leren in de muziek. Mijn favoriete quote is: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

Imke

Hallo! Mijn naam is Imke, ik ben 22 jaar en ik ben vierdejaars student aan de academische pabo in Leiden. Naast mijn studie wordt ik al zo lang als ik me kan herinneren blij van muziek en theater, en toen ik Blueprint vond zag ik dat als de perfecte kans om elke week te zingen met een gezellige groep meiden! Ik zing bij Blueprint vooral de alt partijen. Wat ik zo leuk vind aan het samen zingen is dat we echt iets moois neer kunnen zetten met elkaar. Verder zit ik nog in een paar commissies, waaronder de recap commissie.

Lian

Hey hoi! Ik ben Lian, 22 jaar en studeer Illustration aan de Willem de Kooning Academie. Ik ben assessor in bestuur van Blueprint en daarnaast in de arrangementen, event en recap commissie. Bij blueprint zing ik nu alweer 2 jaartjes en daar ben ik super blij mee! Blueprint is een fundamentele bouwsteen in mijn leven geworden. Het is zo fijn om bezig te zijn voor Blueprint en naar Gouda te reizen vanuit Rotterdam om elkaar elke week te zien. Ik zing binnen het koor afwisselend tussen alt, mezzo en sopraan.

Francis

Hii, Francis hier! Ik ben 25 jaar & doe een traineeship in Duurzame Ontwikkeling. Het is zo fijn om elke woensdag met deze mooie meiden te mogen zingen! Zelf zit ik voornamelijk op de mezzo partij en meng ik me in de kleding-, teambuilding- en PR commissie.

Maaike

Hi! Ik ben Maaike en ik ben 24 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast dat ik heel veel zing, sta ik voor de klas als docent Engels. Bij Blueprint zing ik vaak de mezzo partij. Het samen zingen met deze meiden geeft mij enorm veel energie en plezier en het is zo gaaf om alle stemmen samen te horen. Ik kijk dan ook echt uit naar elke repetitie en elk moment dat we samen zingen

Marit

Heyhoi! Ik ben Marit, 25 jaar en naast alt/mezzo zit ik in de PR-, recap en sponsorcommissie en ben ik video-/fotomens binnen Blueprint. Ik vind het super fijn om prachtige muziek te maken met de lieve, leuke en geweldig toffe meiden van Blueprint en ik ben onwijs trots op ons💙
Een van mijn favoriete quotes: “Beauty begins the moment you decide to be yourself.” Keep shining!✨

Tanya

Hoi, mijn naam is Tanya, ik ben 24 jaar en woon in Krimpen aan de Lek, samen met mijn verloofde. Ik ben leerkracht en vakspecialist muziek in het basisonderwijs en op dit moment sta ik fulltime in een groep 2/3.
Ik zing meestal de (mezzo)sopraanpartij, omdat ik het leuk vind om mijn stem uit te dagen door lekker de hoogte in te gaan. Zingen en muziek maken zijn mijn grote passies en daarom ga ik ook elke woensdag met plezier naar de repetities. Niet alleen omdat het zingen in het koor zo leuk is, maar bovenal omdat het zo’n gezellige, warme en lieve en groep meiden is! Het voelt altijd als een muzikaal thuiskomen!

Iris

Hoi, ik ben Iris! Ik ben 24 jaar en studeer archeologie. Ik ben relatief één van de nieuwere leden van Blueprint en zing nu ruim een halfjaar met deze coole, ambitieuze meiden mee. Muziek luisteren is altijd een vanzelfsprekendheid in mijn leven, maar muziek maken deed ik al best lang niet meer. Wat een geluk dat Blueprint (dankzij Mara) op mijn pad kwam, en wat is het een vrolijke, fijne toevoeging aan mijn week! Ik voel me vereerd om naast deze parels te mogen staan en kom altijd met energie en inspiratie thuis. Ik zing vaak mee met de mezzi, maar maak zo nu en dan een uitstapje naar de altpartij.

Mara

Hi, ik ben Mara, 23 jaar en woon samen met mijn vriend in ons fijne appartementje in Utrecht. Het is het absoluut waard om elke woensdag naar Gouda te reizen om met deze gezellige en ambitieuze meiden te zingen. Ik vind de voorbereidingen naar de grote evenementen heerlijk maar de repetities daarbuiten geven me ook altijd veel energie. Je zult me het vaakste vinden bij de sopranen maar ik probeer af en toe mee te komen met de alten en die uitdaging vind ik heel tof. Verder zet ik me graag in voor Blueprint bij verschillende commissies en als penningmeester.

Onze muzikaal leider

Marlou Vriens

Ons bestuur

Bestuur Mi

Maaike, Charlotte, Mette, Mara, Leonie