Afgelopen zondag 8 mei hadden wij als Blueprint een repetitiedag voor BALK West! Al voor de coronatijd hadden wij ons aangemeld voor dit concert en eindelijk gaat het eind mei door. Sinds dit koorjaar organiseren wij repetitiedagen om choreografieën en posities neer te zetten. Deze dagen zijn gevuld met zang, finetuning en vooral gezelligheid!

Wij doen de repetitiedagen bij Studio Forza in Bodegraven en deze plek is erg fijn en ruim. We beginnen dan met het opwarmen door te dansen en lekker in te zingen met onze lax vox, zo ook op 8 mei. Voor elke repetitiedag wordt een planning gemaakt waarin we de complete setlist doorlopen. Voor elk nummer wordt ruim de tijd genomen om het door te zingen, de posities aan te leren en te bespreken in welke cirkel wij dat nummer zingen. Nu hoor ik je al denken, cirkels? Dat is een Blueprint-geheim.😉

Na een lunch in de zon zongen we de laatste nummers, en tenslotte de hele setlist, nog eens door met alles erop en eraan. Halverwege de middag waren we klaar en voelden we ons veel zelfverzekerder voor BALK West over een paar weken! Zien wij jou daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.