Zondag 24 april zaten wij in van Noord in Gouda voor een brainstormdag. Sinds de World Choir Games hebben wij als koor een grote stap gemaakt in ons niveau en vanuit het bestuur wilden we graag input van de rest van de meiden om onze doelen voor de toekomst op een lijn te zetten.
Als voorbereiding hebben we iedereen gevraagd om een persoonlijk moodboard te maken met je ambities en wensen. Die hebben we dan ook besproken en de overeenkomsten en verschillen eruit gehaald. Door middel van een aantal vragen zoals ‘waar zie jij Blueprint in de toekomst?’ hebben we mooie en fijne gesprekken gehad over hoe veel we zijn gegroeid en hoe we dit in de toekomst door willen zetten.

Uiteraard is het de bedoeling dat dit niet alleen bij woorden blijft en is er besproken hoe we deze mooie woorden werkelijkheid kunnen maken! Sommige onderdelen kunnen vrijwel direct in gang gezet worden, maar anderen zijn voor nu toekomstmuziek. Zo blijven we als Blueprint dromen en onszelf verbeteren! Er was vrij veel overeenstemming over hoe bepaalde zaken in Blueprint gezien worden, maar dit is nooit echt uitgesproken. Deze dag was dan ook heel fijn en nodig, want nu is het wél uitgesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.