Wilt u iets bijzonders doen voor uw vrienden of familie, werknemers of zakenrelaties deze feestdagen? Wilt u uw naasten graag een digitaal hart onder de riem steken, maar dan op een bijzondere, muzikale en persoonlijke manier? Vraag dan bij Blueprint een gepersonaliseerde digitale kerstwens aan! 

Wij bieden een exclusieve kerstwens op video aan die u vrij naar uw vrienden of familie, werknemers of relaties kan sturen. Hierin wordt eerst een gepersonaliseerde kerstwens uitgesproken namens uzelf of uw bedrijf, waarna Blueprint een driestemmig kerstnummer zingt. Wilt u alvast een sfeerimpressie? Bekijk dan onderstaande video!

Wij bieden twee verschillende pakketten aan, afhankelijk van uw voorkeuren. Interesse? Vraag dan een kerstwens aan via het contactformulier onderaan de pagina of stuur een e-mail naar kerstwens@vocalgroupblueprint.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De digitale kerstwens ontvangt u uiterlijk 12 december via e-mail. Graag ontvangen wij de tekst van de kerstwens uiterlijk 1 december per mail. Dit is dan ook de uiterste aanvraagdatum.

Het kerstpakket voor eigen kring
Dit pakket is bedoeld als kerstwens voor uw persoonlijke kring. De kerstwens mag u vrij naar vrienden en familie versturen. De kosten van dit pakket zijn 50 euro incl. btw. U kunt een aanvraag indienden via onderstaand contactformulier.

Wat houdt de video in dit pakket in?

 • Een gepersonaliseerde kerstwens op video zoals:
  • “Hoi! Wij zijn Blueprint en wij wensen u namens [uw eigen naam] fijne feestdagen en een gelukkig 2021!”
  • Op de precieze inhoud van de tekst heeft u zelf nog inspraak. Het tekstje van de kerstwens mag maximaal 25 woorden zijn.
 • Een driestemmig kerstnummer (White Winter Hymnal) ingezongen door Blueprint op video.
 • Een video van hoge kwaliteit die u ontvangt als MP4-bestand, zodat u deze kunt versturen naar uw vrienden en familie.

Het kerstpakket voor zakelijke kring
Dit pakket is bedoeld als kerstwens voor uw zakelijke kring. De kosten van de kerstwens zijn afhankelijk van het aantal medewerkers of relaties naar wie u deze wilt versturen. Vraag vrijblijvend de offerte aan via onderstaand contactformulier, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug met de mogelijkheden.

Wat houdt de video in dit pakket in?

 • Een gepersonaliseerde kerstwens op video zoals:
  • “Hoi! Wij wensen u namens [de naam van uw bedrijf] fijne feestdagen en een gelukkig 2021!”
  • Op de precieze inhoud van de tekst heeft u zelf nog inspraak. De tekst van de kerstwens mag maximaal 40 woorden zijn.
 • Een driestemmig kerstnummer (White Winter Hymnal) ingezongen door Blueprint op video.
 • Een video van hoge kwaliteit die u ontvangt als MP4-bestand, zodat u deze kunt versturen naar uw werknemers en relaties.
 • Het logo van uw bedrijf in beeld tijdens de gehele video.

De voorwaarden vindt u onderaan de pagina.

Voorwaarden

 1. In het geval dat u het persoonlijke kerstpakket kiest kunt u, nadat uw aanvraag voor de kerstwens is bevestigd door Blueprint en uzelf, de aanvraag niet meer intrekken en betaalt u het afgesproken bedrag.
 2. In het geval dat u het zakelijke kerstpakket kiest kunt u, na ondertekening van de offerte, de aanvraag niet meer annuleren en betaalt u het afgesproken bedrag.
 3. U dient te betalen alvorens u de video ontvangt. De factuur ontvangt u via e-mail. 
 4. Blueprint is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van de tekst van de kerstwens.
 5. Blueprint behoudt het recht om een aanvraag te weigeren of te annuleren (als de inhoud van de tekst van de kerstwens aanstootgevend is, of in welke vorm dan ook niet past bij het imago van Blueprint).
 6. Blueprint blijft de eigenaar van het arrangement en de video.
 7. Het is alleen toegestaan om de kerstwens te delen op social media, als Vocalgroup Blueprint getagd wordt in of bij de video.
 8. Aan het eind van de video wordt de website van Blueprint vermeld en gedurende de gehele video is het logo van Blueprint (klein) in beeld.
 9. Blueprint heeft het recht om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen.