Onze leden

Bij Blueprint maken we met z’n allen prachtige muziek, maar wie zijn we eigenlijk? Lees het hier!

Lara

Hoi allemaal! Ik ben Lara, 22 jaar en woon en studeer in Utrecht. Naast mijn studie ben ik ook secretaris van Blueprint en doe dat met plezier, maar het zingen bij dit koor blijft natuurlijk het allerleukste om te doen! Ik geniet van elke repetitie en elk optreden en ben blij en dankbaar om met deze meiden (en Pieter) een groep te vormen!

Anne Marte

Hoi! Ik ben Anne Marte, 24 jaar oud, studeer Engels docent in Utrecht en woon in Gouda. Ik ben een enorme musical fanaat! Hier is mijn liefde voor muziek begonnen. Het mooiste aan een koor vind ik de harmonieën. Dat zoveel verschillende stemmen toch als één kunnen klinken, bezorgd mij nog altijd kippenvel! Zingen, met name de hoge stemmen, vind ik heerlijk om te doen. Verder zit ik in de choreocommissie en dit doe ik met heel veel plezier!
‘Come what may. I will love you until my dying day’ – Moulin Rouge

Mette

Hoi ik ben Mette en ik ben 24 jaar. Ik ben voorzitter van het bestuur van Blueprint en daarnaast zit ik in een aantal commissies. Ik zing eigenlijk altijd de lage altpartij. Ik woon in de binnenstad van Gouda.

Marjolein

This is me! Ik ben 22 jaar oud en ik studeer AES aan de TU Delft. Meestal zing ik alt. Mijn stem laat ik letterlijk en figuurlijk graag horen; ik zing graag en vind theater geweldig, maar ik vind het ook leuk om mee te denken en dingen te bepalen. Dat doe ik bijvoorbeeld in de choreocommissie.
Ook zit ik in de vertrouwenscommissie, al bied ik daar liever een luisterend oor 🙂

Louisa

Mijn naam is Louisa, 19 (bijna 20!) jaar en ik woon in Gouda. Ik studeer Engelse taal en cultuur aan de universiteit Leiden en vind het supertof dat ik iedere woensdagavond met Blueprint kan zingen en plezier hebben. Ik zing meestal de hoge altpartij of de lage sopraanpartij, maar het allerliefst gewoon de partij met de meeste tekst of de lead.

Karlijn

Hoi! Ik ben Karlijn, 25 jaar en binnenkort inwoner van Delft. Ik werk als logopedist in Den Haag. Tijdens mijn studie zocht ik wat meer verdieping en leek het me interessant om bij een koor te gaan. Daarnaast vind ik zingen ook nog eens leuk! Het liefst zing ik de mezzo- of (hoge) altpartij. Ik heb niet echt een lievelingsnummer, maar ik ben erg blij dat Marlou zelfs verschrikkelijke nummers leuk kan maken.

Nadine

Meestal zing ik S2, maar ik vind eigenlijk alle stemgroepen prima en juist de afwisseling hiertussen houdt dit ook leuk. Ik zit sinds het begin van Blueprint bij de vertrouwenscommissie en de PR commissie. Ik studeer aan de hogeschool leiden en ik volg daar de opleiding biologisch en medisch laboratoriumonderzoek. Verder ben ik 20 jaar en woon ik nog lekker in Gouda bij mijn ouders.

Charlotte

Ik zing het liefste als hoge sopraan, om iedereen lekker weg te galmen. Als onderdeel van het bestuur en voorzitter van de PR commissie heb ik veel te maken met externe communicatie namens Blueprint. Ik ben net afgestudeerd, werk in communicatie, 26 jaar oud, en woon in Den Haag!
“In meeting man, in many places, I have found that the happiest people are those who do the most for others; the most miserable are those who do the least.”- Booker T. Washington

Leonie

Hi! Mijn naam is Leonie en ik ben 21 jaar. Ik woon en werk in Gouda. Sinds kort zit ik bij Blueprint en ik heb het erg naar mijn zin! Meestal zing ik de mezzo of alt partij. Op dit moment zit ik in de choreo commissie.

Roos

Hoi! Ik ben 25 jaar, creatief therapeut, en ben net bij mijn vriend in Eindhoven gaan wonen. Ik reis met liefde nog iedere week op en neer naar Gouda voor Blueprint. Qua stemgroep ben ik een soort vliegende keep, hihi. Die rol heb ik overigens ook in het bestuur. Ik doe daar verschillende taken. Zingen bij Blueprint is echt een uitlaatklep voor mij. Ik vind het zo fijn om met onze stemmen die mooie harmonieën te maken met elkaar.

Francis

Het liefste zing ik sopraan 2, maar zit soms ook bij andere stemgroepen. Met plezier reis ik naar Blueprint om met z’n allen weer wat moois neer te zetten. Verder ben ik student in Ruimtelijke ordening & planologie, ben ik 22 en heb ik een passie voor dansen, hardlopen en wielrennen. Bij deze sporten is ademhaling erg belangrijk, wat ik bij Blueprint weer goed kan toepassen! Daarnaast zit ik in de choreo- en eventcommissie.

Marit

Als penningmeester let ik op de centjes van Blueprint 😉 Ik zing met veel plezier alt en mezzo, mijn favoriete koornummer is Believer van Imagine Dragons. Ik woon in Gouda, ben 22 jaar en ik ben Motion Designer en maak dus video’s en animaties.
“The day you plant the seed is not the day you eat the fruit.”

Tanya

Hoi, mijn naam is Tanya, ik ben 21 jaar en ik woon in Krimpen aan de Lek. Zelf studeer ik aan de pabo en daarnaast doe ik de post-hbo vakspecialist muziek. Ik zing meestal de (mezzo)sopraanpartij. Zingen en muziek maken is mijn grote passie, daarom ga ik ook elke woensdag met plezier naar de repetities. Niet alleen omdat het zingen in het koor zo leuk is, maar ook omdat het zo’n gezellige en lieve groep meiden is!

Mara

Hooi! Ik ben Mara en ben 20 jaar. Ik studeer Kunstmatige Intelligentie in Utrecht waar ik woon in mijn fijne studentenappartementje. Ik zing het liefste de (mezzo)sopraanpartijen. Ik ben blij dat ik bij Blueprint mag zingen met al deze lieve meiden!

Onze muzikaal leiders

Marlou Vriens

Pieter Danz

Ons bestuur

Bestuur Do

Roos, Lara, Mette, Marit, Charlotte